Јордан Петривски 01.02.2007 Јордан Петровкси 02.03.2017 Тешки лаги и манупулации на Заев а никој не лаже и не…...

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува за комунистичката природа на Соросоидите....

За Љубов на Вистината - пишува Шакале...

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува зошто најновиот предлог за лустрација од страна на…...

Коментар на трибината на ФИООМЛажните либерали повторно си ја покажаа својата комуњарска природа!...