На почетокот ке ја повторам пораката од текстот кој го обајвив утринава: ВИСТИНАТА ОСЛОБОДУВА, ЈА ВРАЌА МЕМОРИЈАТА И…...

Јордан Петровски24.03.2016 Љубе ако навистина е патриот по цена и да се дознае вистината и за негивите нечесни…...

Јордан Петровски27.03.2016 Со обајвуањето на материјалите од "ШПИОН" многу портали откриваат дека Илија Димовски бил користен како соработник…...

Јордан Петровски 25.03.2016 Ванхауте: Промена на режимот преку избори повеќе не е опција. Меѓународната поддршка е единствена алтернатива,…...

Мост, градба која најдобро го отсликува владеењето на Грујо. Мост кој нема функција ама битно е реализиран е…...

2016-03-16 Јордан Петровски Да ја разјасниме дилемата која сум ја поставил во насловот ке пренесам изјави на Ванхауте…...

Никола Ставревски 05.03.2016 Македонците долго ја паметат поговорка: Македонија секогаш раѓала јунаци и ќе раѓа. Но во последно…...

Да напишам некој збор на текстот: Еврократот-твитерџија во демократска мисијана Владо Апостолов ме придизвика следнава лага објавена во…...