Јордан Петровски 18.05.2016 Текстот ке го започнам со три пршања на кои се надевам дека ке се одважи…...

13.05.2016 Мирка Велиновкса зборува и пишува ,,Црпко”. А како ќе ги нарече овие 123 персони (122 соучесници +Груевси)…...

Јордан Петровски 05.05.2016 Да реагирам со оваа мое кратко писание ме предизвика излагање на Стево Пендаровски на третиот…...

СООПШТЕНИЕ БР. 37 ДО КОГА КЕ МОЛЧАТ МПЦ И СИНДИКАТОТ? ФРОДЕМ уште еднаш на граѓаните им го честита…...

Јордан Петровски 18.04.2016 ЕУ пак нуди преговори, таа понуда во јавноста предизвикува интерес и полемика. Посебно се полемизира…...

Полицајците треба да бидат свесни дека оваа лудило ке заврши. Груевски неможе да владе со сила долго време.…...

КОМУЊАР НИКОГАШ НЕМОЖЕ ДА СТАНЕ ДЕМОКРАТ? МОЕ ПОСЛЕДНО ОБРАЌАЊЕ ДО ЗОРАН ЗАЕВ GORDANA POPSIMONOVA·THURSDAY, APRIL 7, 2016 Ти…...

Јордан Петровски05.04.2016 БЕЈЛИ: ДАЛИ ИНСТИТУЦИИТЕ ГИ СВАТИЛЕ КРЕДИБИЛНО ТОА Е КЛУЧНИОТ ПРОБЛЕМ И ТОА ЌЕ ГО ДОЗНАЕМЕ САМО…...