Јордан Петровски 10.07.2018 Нема каде да бегаат напаѓачите на Саздовски вели потпаролот на МВР Тони Англевски {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=rx5cJDcOGO{youtube}Лага од…...

Јордан Петровски 09.07.2018 Оваа соопштение кое е издадено кога МВР ја знаела состојбата во која се наоѓал сега…...

За се пишува или говори за Дане Поповски и да ги имаме морето како мастило и небото како…...

НА САМИОТОТ ВО СОФИЈА МУ СЕ ЗАКАНУВА ДЕБАКАЛ ПОРАДИ КОСОВО ЕУ се обидува со дипломатски финеси да спречи…...

Јордан Петровски 28.03.2018На нетов налетав на едно писмо, писмо кое представува сериозен преседан во дипломатското однесување на амбасадата…...

Последната седница на ААВМУ, даде вистинска слика како функционира едно балканско регулаторно тело од ендемски вид, вистински западнобалкански…...

Времето на влијанието на фондацијата СОРОС врз амбасадата на САД во Македонија полека но сигурно завршува!! „Стејт департментот…...