Јордан Петровски 23.06.2016 Шефот на грчката дипломатија, Никос Коѕиас, остро се противел на идејата за европски санкции за…...

Јордан Петровски 20.06.2016 Дека оваа што го напишал Драган Трипчевски Тракатран не било во афект или глумење на…...

Јордан Петровски 18.06.2016 Делот од текстов врзан за "СИНА ПТИЦА" сум го објавил 18-09-2012 година. Денеска посебно сум…...

Јордан Петровски27.05.2016 Имам едно размислување па ке го споделам јавно. Имено мислам дека Груевски, поточно неговите аргати во…...

Уште "УДБа" мисли дека може да помине со вакви евтини "штосови", поточно "превари" на "три шибице од мостот…...

Јордан Петровски26.05.2016 Героски и неговата братија бадијала плукатаат по Орав, a Орав само покажа како ЕУ гледа на…...

Јордан Петровски 22.05.2016 Еве како размислува вистински ВМРОВЕЦ!! Траки е човекот кој 1990 застана во првите редовина ВМРО…...

Јордан Петровски 20.05.2016 Трајче ГРУЈОСКИ Како поранешен судија на Уставниот суд од времето на социјализмот (1967-1974) чувствувам морална…...