Јордан Петровски 24.09.2016 Толку многу прав се крена за "херојскиот" чин на Миленко Неделковски со кршењето на плочата…...

16.09.2016 Денес Марјан Здравковски покренал иницијатива до Државната Изборна Комисија за собирање на 100 иницијални потписи со кои…...

09.09.2016 Денеска, Амбасадорот, Министерот, Пратеникот, Професорот Ѓорѓи Спасов на "неутралците" во кои спаѓам и јас ни ги скрати…...

Јордан Петровски04.08.2016 Дел, сакам да верувам дека е мал дел од "ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА" деновиве направи сериозна манипулација со…...

13.07.2016 Порталите финансирани од Груевски се преполни со шпекулации кои ке се кандидатите на СДСМ за уреднички места…...

Заев jа прима на штафетата Јордан Петровски10.07.2016 Дали откако ке го слушнете скандирањето ТИТО, ТИТО ке има некој…...

Јордан Петровски23.06.2016 По обичај Сашо Орданоски дебело лаже. Венецијанската комисија многу јасно во своето мислење од 2011…...

Заев: Се согласуваме граѓаните да бидат активно вклучени во преговарачкиот процес Дали Заев падна во замката на Чуварите…...