Јордан Петровски 05.10.2016 Објавив текст дека досиеа се воделе во време на Павле Трајанов, мислејки дека решението за…...

Јордан Петровски 04.10.2016 Кога ке се види насловот од четвртиот том од едицијата „Црните страници на УДБА“ кој…...

04.10. 2016 Шефот на Општина Куманово –Дамјановски дооел вчера за прв пат излезе со изјава околу трагичниот настан.…...

Јордан Петровски 04.10.2016 На денешната промоција на едицијата на „Црните страници на УДБА – Историја што чека да…...

Фотографија од Бари направена на 30.05.2006 годна Јордан Петровски 03.10.2016 Да освежимо памтење на некои "дечки" кои глумив…...

Јордан Петровски 02.10.2016 Еве мислење на човек кој со разум направил проценака на "Планот за Македонија": Jovanco Spiroski…...

Трагичниот настан од минатиот понеделник ја вознемири кумановската јавност. Во кумановската чаршија многу брзо се пренесе веста дека…...