ЕУ препорачува да се растури Тајната Идеолошка Полиција а партиите во Македонија беспоговорно ја исполнуваат таа препорака !!…...

Јордан Петровски 08.11.2016 Кога Ванхауте беше дециден во посочувањето на проблемот и решението на проблемот: Проблемот не е…...

Јордан Петровски 06.11.2016 Според РЕПУБЛИКА: Струја во македонското општество, во минатото наречена пројугословенска; Струја во македонското општество, во…...

Јордан Петровски 28.10.2016 Вовед Во утринските часови во петокот, 10ти август 2001 г, воено возило на АРМ прегазило…...

8 Септември 1991: Македонските Срби го бојкотираат националниот рефендум за независност. 12 Септември1991: Претставници на партијата Српски Народен…...

2016-10-21 Илија Димовски е следен како Титов ЕКСТРЕМИСТ. Еве гледате на фотографииве дека и денеска таа Љубов кон…...

Борбата помеѓу ДПМНЕ и СДСМ е вистинита колку што е вистинита борбата помеѓу Кечерите SLUZBA DRZAVNE BEZBEDNOSTI MAKEDONIJE…...

Јордан Петровски 06.10.2016 Приказните на Героски дека Груевски оди во САД за да побара тој да ја состави…...