Јордан Петровски 20.12.2016 Да потсетам, 1991 година , после првите повекепартиски парламентарни избори, председателот Киро Глигоров не го…...

Јордан Петровски 19.12.2016 Забеганоста на подржувачите на Груевски секој ден се надрградува и проширува. Секој ден ке извадат…...

Јордан Петровски 17.12.2016 На 11-10-2011 година отворив тема ГРУЈОВАТА ИДНИНА: ИДРИЗОВО, ДУШАНОВ МОСТ ИЛИ АЗИЛ КАЈ МУГАБЕ !…...

1999 година, за да Македонија ги влоши односите со САД се палеше амбасадата на САД. Сега наместо палење…...

Порака до Никола Груевски и криминалната фамилија… Од “само наречениот Никола Тесла”: Наскоро мегаскандали од политичкиот врв во…...

Јордан Петровски 10.12.2016 Текстот беше готов за објавување на 10.12.2016 година, но не го објавив од причина што…...

"Интересни" изјави дава Фрчковски во предизборието! Дали тие изјави се да му се помогне на СДСМ?? Е прашање…...

Едно од илјадиниците неуставно потпишани решенија за прислушкување од Фрчковски Јордан Петровски18.11.2016 Почитуваната Блажевска за да ни ја…...