Јордан Петровски 20.02.2017 Читам деновиве на оваа фаце буков објави на луѓе . Гледам еден од тие се…...

Јордан Петровски 19.02.2017 Кај комуњариштата, оние кои за ВМРО јадеа и јадат гурабии дека ВМРО онаа десната вистинската,…...

Jордан Петровски 15.02.2017 Героски во колумна објавена деновиве пишува дека во Македонија сеуште постои УДБа!! Па дури и…...

Јордан Петровски 13.02.2017 Само непатриоти и платеници на странски служби "плукаат по чесните" обвинители од тимот на Зврлевски.…...

Јордан Петровски 01.02.2017 Героски станал Мирка и Миленко во едно!! На неговиот ПЛУСИНФО со листата на експерти, Героски,…...

Јордан Петровски 29.01.2017 Спред мое размислување патот како да му се застане на патот на самоволието на Груевски…...

Јордан Петровски 29.12.2016 Се јави најнезависниот ОПШТЕСТВЕНО ПОЛИТИЧКИ РАБОТНИК во медиумите со предлог за премиер и министри на…...

Јордан Петровски 20.12.2016 Да потсетам, 1991 година , после првите повекепартиски парламентарни избори, председателот Киро Глигоров не го…...