Јордан Петровски 15.05.2017 Во ова време—невреме веке почнаа да се јавуват многу „загрижени“ вмроОВЦИ што нудат решение за…...

Јордан Петорвски 05.05.2017 Владе Милчин, антимакедонец до коска “је изненаѓен и увреѓен“ од тоа како Таљат го декорирал…...

СДСМ ветуваше дека тие ке бидат оние кои ке го “вратат“ владеењето на правото. Еве како го спроведуваат…...

Тврдокорните комуњаришта нека ја преслушат убаво изјавата на Иванов, изјава после која Туск искоментира дека решение за кризата…...

Злате Мирчевски 03.04.2017 Албанската платформа, тиранска ли е , скопска ли е, небитно го уништи сдс-м и грајѓанскиот…...

Изјавата на Тус: ,На почетокот на март одговорив на Вашето писмо околу можностите за излез од политичката криза.…...

Јордан Петровски 09.03.2017 Ваква лага може да се продава на малоумни луѓе и на партиски војници, толку им…...

Јордан Перовски 09.03.2017 Од двеве видеа кои се мал дел од интервјуто на потпаролот на ДУИ јасно …...