RUSSIAN THREAT TO TRIGGER LNG TERMINALS CONSTRUCTIONAnalysis Economic and geopolitical aggression of Russia makes European countries start gas…...

BEOGRAD PREUZIMA VODSTVO U REGIJI? Nakon sastanka u Berlinu Hrvatska gubi ulogu lidera · AFP/CROPIX Autor Augistin Palokaj…...

Еве го КОТЛЕ после месец и кусур повторно да ви понуди информации и форум каде што ке можете…...

Колку Македонија е демократска и колку навистина е ослободена од комунистичките стеги говори денешново премолчување на 23 август.…...

Западните земји извезуваат храна во Русија во вредност од 12 милијарди долари, или околу 1,2% од вкупниот извоз…...

На страна на руските и проруските терористи на истокот на Украина, има платеници од разни држави Полска, Латвија,…...

Им се обраќаме на сите оние кои симнале некоја тема од форумот Котле со молба ако сакаат темата…...

Еве како реагира правна држава. Држава во која постои поделба на власта. Имено протестанитите кои учествуваа во протестите…...