Јордан Петровски 21.10.2017 Дали овие мислења на Миленко, „Американскиот Виза Офицер“ Неделковски за неговата „службена брачна“ другарка Мирка,…...

Joрдан Петровски 04.10.2017 Златко Теодосиевски во својата последна колумна во пост скриптум како одговор на Теона Митевска а…...

Виктор Трифуновски 02.10.2017 Масакрот во Лас Вегас официјално е првата заедничка терористичка акција на бандите на Сорос и…...

Јордан Петровски 17.09.2017 Се израдував кога ја слушнав оваа изјава: „Тргнувајќи од историската автентичност на ВМРО како македонска…...

Душан Петровски 05.09.2017 Има една партија која постојано се бори да ја уништи Македонија. Не е албанска, туку…...

НОВАТВ дознава од извор во полицијата дека: Дел од истагата е и утврдување на мотивите за користење на…...

Анкета на „Maкфакс“: 79 отсто од поддржувачите и симпатизерите се за реформи во ВМРО-ДПМНЕ 26.07.2017 Четворица од пет…...