ОСТАВКА НА МИНИСТЕРОТ НА ПОЛИЦИЈАTA ОЛИВЕР СПАСОВСКИ !!

Јордан Петровски 09.07.2018

Оваа соопштение кое е издадено кога МВР ја знаела состојбата во која се наоѓал сега веке починатиот Саздов е пресилна причина заради која министерот Спасовски МОРА да поднесе оставка. 

Раководителот на КАРИЛ, доктор Маја Мојсова изјави дека момчето било донесено во Ургентниот центар со немерлив притисок и со слаб пулс.

– Откако е почната срцева белодробна мозочна реанимација е пренесено во КАРИЛ во многу тешка состојба со многу тешки повреди на мозокот и со многу тежок исход. На неколку пати е враќано во живот, но за жал подлегна на повредите – додаде доктор МојсоваRead 998 times