КАМЕНОТ СЕКОГАШ ДОАЃА ОД БЛИСКУ - МИЛЕНКО ЈА „УБИ“ МИРКА!!

 

Јордан Петровски 21.10.2017

Дали овие мислења на Миленко, „Американскиот Виза Офицер“ Неделковски за неговата „службена брачна“ другарка  Мирка, носител на колајно на Путин, Велиновска, значат дека нивниот  „службениот брак“ е  завршен?? Дали со овие мислења Виза Офицерот Миленко  и два виза на Мирка за влез кај Заев и така да и го обезбеди континуитетот секогаш да е со врвот на власта или пак едноставно со Мирка, нисителот на Путиновото колајно брише „патос“ за да си обезбеди некаква си олеснителна околност ке покаже времето!!

 

 

 


 

Миленко со ова што го напишал ја убил Мирка.  Миленко не потсетува  дека Мирка, кога Груевски станал премиер заборавила дега Груевски е мало човече со наполенски менталитет, заборавила дека Груевски е личност со сиромашен политички капацитет, заборавила дека Груевски имал чудовишни димензии, суровост, одмаздољубивост.  Груевски за Мирка кога станал премиер,  стана најумниот, наголемиот, најпатриотот а сето тоа станал Груевски затоа што: нежалел државни пари за да ја награди Мирка или пак фалењерто на Груевски на Мирка и било по службена должност, односно запишано во описот на работните задачи. Сега Груевски го најде судбината која го најде и Црвенковски, а каква судбина ке ја најде Мирка која секогаш досега била со оној кој го има државното кесе?! Дали пак ке добие да го води „службениот билтен“ на СДБ/УБК во кој ке најавува кој ке биде прогонуван од Тајната Идеолошка Комунистичка Милиција , онаа штого правеше во „ПУЛС“  или пак ке биде хибернирана за да ја разбудат кога пак ке им затреба ке дознаеме многу бргу!!

Read 1498 times