СОРОС И ИСИС СЕ ИНСПИРАТОРИ НА МАСАКРОТ ВО ЛАС ВЕГАС А НЕ ЛЕГАЛНОСТА НА ОРУЖЈЕТО

 

Виктор Трифуновски 02.10.2017

Масакрот во Лас Вегас официјално е првата заедничка терористичка акција на бандите на Сорос и ИСИС, против САД и нејзините граѓани. Тоа јасно се гледа од биографијата на убиецот Stephen Paddock, кој е редовен учесник на протестите на IMPEACH TRUMP една од невладините организации на Сорос, каде јавно се повикуваше на "бомба за Белата Куќа" "физички напади врз гласачите на Трамп" "анти-фашистичка војна против сите десничари" итн, итн. Културата на насилство која ја истурија црвените варвари на Сорос низ Америка, комлетно се поклопува со идеолошкиот фанатизам кој Stephen Paddock го има наследено од неговиот татко, Ben Hoskins Paddock, кој е исто прогонуван за тероризам. Така што, само беше прашање на време кога целото зло ке се претвори во крв.

 

 

Капак на се е официјалното превземање на одговорноста од страна на ИСИС, кое медиумите на Сорос го замачкуваат со тролови во стилот "немало докази". Па докази немаше ниту во првите саати по нападите на 11 Септември 2001, па Георге Буш најави војна против тероризмот истото попладне, бидејки Бин Ладен ја превзема одговорноста... и работите се јасни. Така да, таа приказна "немало докази" е одбрана за силеџиите на Сорос, односно нивно одвојување од ИСИС, со кој не верувам дека се во директен дил...ама се почесто имаат исти членови, а одамна имаат заеднички цели: Тоа е уништување на либерал-капиталистичкиот поредок во САД, како и индивидуалистичката филозофија гарантирана со самиот Устав, односно се сто од ваквите вредности останало.

Концертот не е случајно одбран, кантри музика воглавно слуша конзервативна Америка која е гласач на Трамп.

Америка би требала да одговори адекватно за една супер сила, а тоа е прво вракање на доктрината на претседателот Хари Труман со кој беше прогонуван комунизмот. Георге Сорос треба официјално да биде прогласен за террорист, неговиот имот конфискуван, неговите терористички келии укинати. Од друга страна, ИСИС треба да заврши како Јапонија 1945 година.

Соросовите повици за рушење на легитимно избраниот претседател, нивното масовно и хистерично повикување на насилство, лажењето од страна на големите медиуми, како и Исламскиот Радикализам....сите тие го создадоа овој монструм кој не верувам дека е единствен. Со нив не е возможна било каква дискусија, било какво рационално или разумно дебатирање. Или ке ги убиес, или ке те убијат.

Цивилизацијата мора да победи против варваризмот, и тоа по секоја цена. Во спротивно, спремете се за репримитивизација на светот

 

 ГОСПОД ДА ЈА БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКА -GOD BLESS USA!

Read 1302 times