ДАЛИ ДА ВЕРУВАМЕ НА ЗБОРОВИТЕ НА ЗАЕВ ИЛИ НА ДЕЛАТА НА ШАРЕНИТЕ РЕОЛУЦИОНЕРИ

Јордан Петровски
04.08.2016

Дел, сакам да верувам дека е мал дел од "ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА" деновиве направи сериозна манипулација со која сакаше да прикаже дека луѓе блиски, можеби сите се и членови, до ВМРО ДПМНЕ се тие кои "плукаат" врз светите ликови од Македонската историја.
Имено на Фејсбук се појави снимка на која члерновите на здржението Тодор Aлександров пеат песна со која ги омаловажуваат Гоце Делчев и Даме Груев;

 

 

Еве ја целата снимка:

 

 

 

Па од неа просудете дали двава фб статуси, едниот на член на  СДСМ и советник во градскиот совет на Битола:

  

И вториот на еден од поистакнатите активисти на ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА:

  

Се добронамерни, дали помагаат конечно да дојде до семакедонско национално едиство или статусите се во полза на понатамошни делби. Делби кои одат само во полза на оние кои скаат Македонија и Македонците да ги нема.

 

Read 1240 times