ГРУЕВСКИ ПРОГЛАСУВА ИЗБОРИ НА 24 АПРИЛ

 

18.01.2016

Никола Груевски: Нашата држава тргна одлучно да се стави крај на политичката криза и да напредуваме храбро кон иднината. Ова започнува со изборите на 24-ти април!

 

Одбор за погреб власта на Груевски и Фамилијата

 

[Image: ostavki-Grb96e.jpg]

 

 

 

[Image: ostavki-Gr0a81.jpg]

 

Read 985 times