ТВ ТЕЛМА, ДЕБАТА “ГОШИНЦЕ“

 
Стојанче Ангелов:

СЦЕНАРИСТ
Пропагандните режимски песови кои не убедуваат дека “сценариото“ е исто како во 2001-та забораваат дека “сценаристот“ од 2001-та повеќе од 7 години е во неразделна тендер коалиција со нивниот “пастир“.

 

 

Read 745 times