ПИСМО ДО АРХЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ ВО РАСКОЛ

Медиумите во Македонија молчат за текот на прписката помеѓу МПЦ-ОА и СПЦ, па еве ние ке го пренесеме во целост писмото кое го упати СПЦ како одговор:

Read 1092 times