И УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО МАЛА РЕЧИЦА БЕШЕ ТАКАНАРЕЧЕН !!!

ВМРО-ДПМНЕ со остра осуда на ТАКАНАРЕЧЕНОТО „прогласување на Илирида

„ВМРО-ДПМНЕ најостро го осудува така нареченото прогласување на Илирида. Овие настани, направени од одамна истрошени и маргинални политичари се груб и лош обид за сопствена промоција на штета на меѓусебното почитување и разбирање помеѓу граѓаните“, се вели во соопштението.

Read 1105 times