УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е БАСТИОН НА КОМУНИЗМОТ

Колку Македонија е демократска и колку навистина е ослободена од комунистичките стеги говори денешново премолчување на 23 август. Ниту еден медиум ни на власта ни на опозицијата не го спомена денот. Молкот зборува премногу.

Read 1564 times