Корупциска афера во Северна Македонија Хероината на револуцијата под сомнеж Пишува Кено Версек Montag, 19.08.2019 19:59 UhrБеше сметана…...

Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам September 24, 2018 “Два дена потоа”…...

Најефикасното оружје на УДБа досега кога сакала да издејствува некое решение кое е против интересите на Македонија и…...

Јордан Петровски 24.07.2018Барајки нешто на јутуб налетав на мое видео но под друго име: Еве во го…...

Имам уверување дека Заев ни на крај на умот немал дека неговото насилничко однесување во практикувањето на власта…...

Јордан Петровски 19. 07. 2018 Ако се точни тврдењата на Заев дека грчкиот бизнисмен Савидис ги финасирал протестите…...

Јордан Петровски писмото почнато на 17.07 2018 завршено на 14.10.2018Вториот дел на отвореното писмо до Вас господине Мицковски…...