Отстранете ја параполицијата Нема ниту метар суштински да се помрднеме во реформите на севкупното општество, ако не се…...

Јордан Петровски 05.11.2017 Го читав интервјуто на бившиот председателот на Врховниот суд на Р. Македонија Дане Илиев -…...

Душан Петровски 04.11.2017 Веќе имаме пишувано за тоа што значи „враќањето на животот и слободата“ коишто на Македонија…...

Јордан Петровски 02.11.2017 Молкот на „РЕФОРМАТОРИТЕ“, ФРОДЕМ, ФОРУМОТ НА СЛОБОДОУМНИ ПАТРИОТИ, за кадровските решенија на владата на Заев…...

Јордан Петровски 28.10.2017 Човек кога најмалку се надева добива потврда за некои работи кои ги напишал и кажал…...

Петар Богојески вели: -Во Брисел и Вашингтон се обудуваме да го спасиме ВМРО... да не започне девмровизација на…...

„Нова Македонија“ продолжува со пристрастно однесување во полемиката која не по моја волја се води на нејзините страници.…...

Реакција на текстот Зошто атака врз основачите на ВМРО-ДПМНЕ и врз партијата? од Гојко Јаковлевски објавено на 08.08.2017…...