01.02.2017 Јордан Петровски Кога господинот Ванхауте ја даде следва изјава: Проблемот не е една партија да се замени…...

Јордан Петровски 28.12.2016 Текстот на РЕПУБЛИКА во кој се велича Божидар Спасиќ : Најпознатиот балкански разузнавач: Заев ја…...

Јордан Петровски 27.10.2016 Гледам на ФБ еуфорија од настапот на Богоевски, те кажл многу, те ја уништил фамилијата…...

Јордан Петровски 19.10.2016 Оваа прашање го поставив на крајот на првото продолжение од текстов ДЕВЕТТЕ ЈУГОВИЌА ВО БИТКАТА…...

Јордан Петровски 10.10.2016 Луѓето кукавици а тие се и големи лажговци, секогаш кога треба да си ги одбранат…...

27.09.2016 Јордан Петровски Реагирам на текстот Хартиените волци на Штази напишин од госпоѓата Јасна Котеска заради една сериозна…...

Јордан Петровски 23.08.2016 Денеска Заев и неговата дружина, ВРАЌАЧИТЕ на ДЕМОКРАТИЈАТА и СЛОБОДАТА, не пуштија ниту глас, ниту…...

Јордан Петровски 23.08.2016 Денеска Заев и неговата дружина, ВРАЌАЧИТЕ на ДЕМОКРАТИЈАТА и СЛОБОДАТА, не пуштија ниту глас, ниту…...