Јордан Петровски 11.05.2017 Добив еден текст од кој ке издвојам дел и ке го објавам: Љубчо Георгиевски и…...

17-05-2012 Не е битно што зборуваат кодошите, битно е службеникот колку му придава значење на тоа и го…...

Јордан Петровски 02.04.2017 Криминалот, корупцијата, во врвот на власта во Македонија не се појавила со самостојувањето или пак…...

Јордан Петровски 28.03.2017 Одговорот на господинот Ванхауте на текстот: ОТКАКО ГОСПОДИНОТ ВАНХАУТЕ СТАНА ДРУГАРОТ ПЕРО ЗАБОРАВИ ДЕКА ЗБОРОТ…...

ЛАГА ТРЕТА: МАНОИЛ ТВРДИ ДЕКА ТОЈ И ГОЈКО СЕ ОСНОВАЧИ НА ДПМНЕ ШТО Е ДАЛЕКУ ОД ВИСТИНАТА !…...

Јордан Петровски 12.03.2017 Деновиве ги читам статусите на високи членови на СДСМ и нивните подржувачи во кои се…...

Јордан Петровски 07.03.2017 Ако на некој сеуште не му е јасно кој се обидува по секоја цена да…...

Јордан Петровски 04.02.2017 Професоров, Докторов, Eкспертов, Aналитичаров Орданоски кој знае што се не е е, вели: -"Активирани се…...