Јордан Петровски 21.08.2017 Читам „хвалоспеви“ за „македонските служби“: Повлекување на персоналот на српската амбасада покажува дека нашите македонски…...

Јордан Петровски 05.07.2017 Втората стратегија на ДБК беше обидот на ДБК револтот и петицијата на Куманвската група, таканареченото…...

Јордан Петровски 04.07.2017 Четвртата направија откако Јаначковиќ амбасадорува во Македонија е планот да се обезбедат материјални докази дека…...

Колку многу властите во Македонија биле загрижени за првиот човек на „ЛАБРАДОР“ Раденко Радолчиќ, дел од акцијата „ОПЕРА“,…...

Јордан Петровски 03.07.2017 За полесно да се разбере текстот во уводот ке ги наведам задачите на СБД/УБК според…...

02.06.2017 Заев 2015 година деде една многу интересна, поточно ТодорАлексанровска или ВанчоМијаловистичка изјава, оваа карактиристика ја давам според…...

Пишува Душан Петровски 19.05.2017„Дојче Веле“. Звучи странски, па мора да е официјалниот глас на Владата и совеста на…...

Јордан Петровски 18.05.2017 Премногу потврди во само 24 часа за точноста на мојот текст ДАЛИ СЛУЖБАТА ПАК КЕ…...