ПРИТВОРОТ НА ЧАВКОВ НАЈАВЕН ОД САШЕ ПОЛИКЛИНИКО

Во оваа Северна Маќедоња многу случајности. Те прснала цевка од парно и ги поплавила трите битни предмети „ИМПЕРИЈА“ , „ШПИОН“  и „ТРИСТА“, те полиГЛОТАТА од Муртино случајно прави лапсус, за на крај врвното антимакедонско партлаче да објави текст стар скоро три месеци и да не потсети за „нехуманоста“ Чавков!

 
 
 
И само неколку часа по реобјобјавата на парталчето Мактел , стига катиљ ферман од судот на Чавков повторно му е одредена мерка  притвор. Имало дојава дека Чавков ке бегал!! Read 1185 times