Благодарение на некои умни,објективни луѓе, Советот на Европа донесе одлуки да ги осуди двата типови на режими кои…...

Да е само Илија и ДПМНЕ проблемот ке се надмине. Кога двајцата лажни лути противници, кога е во…...

Во последниве недели повторно лустрациата е актуелна тема. Но од старото клише на лаги и манипулации од двете…...

Page 3 of 3