Јордан Петровски 16.08.2018Случувањата од 27.04.2017 година и сите оние кои уследија по тоа јасно укажуваат дека ситуацијата во…...

13 јули 2018 година Почитуван Господне Мицковски, отвореново писмо кое Ви го упатувам не е со цел да…...

Досега не практикувавме да ја објавуваме преписката на Комитетот со еврокомесарот Хан, но оваа последно писмо кое утринава…...

21.05.2018Со идењето на власт во 2006 година ВМРО-ДПМНЕ со новото раководство почнува да се расчистува и да се…...

Тони Димитриевски 16.05.2018 фејзбук статусTricko veli: site sme nie bajrami Jas bi preciziral poinaku: "prilichno e mozno vo…...

Душан Петровски 08.04.2018 За разлика од општиот Католички свет кадешто изобилуваат различните толкувања на Христијанството, во Православието…...

Јордан Петровски 26.03.2018 Заради ментална хигиена не читам колумни од Сашо Орданоски но оваа ја прочитав заради поракaта …...

јордан Петровски 15.03.2018 Во државата во која не функцинира ниту една институција, во која власта не почитува Устав,…...