Емилија Лазаревска 10.08.2016 Дрскост! Ова не е ништо друго,туку церекање во лице на настраданите, несреќните, на сите нас!…...

вторник, 03 август 2010 18:47 Овие денови во Македонија и секаде на светот каде има сој Македонски, на…...

Dušan Petrovski 31.07.2016 Between the years of 1992-1998 (officially, most likely to this day in fact) my family…...

Душан Петровски 31.07.2016 Во годините помеѓу 1992-1998 (официјално, а всушност најверојатно до ден денес) моето семејство беше изложено…...

Јордан Петровски09.07.2016 РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ како да ги фаќа паника па измислуват некакви си неутралци, луѓе кои според РЕВОЛУЦИОНЕРИВЕ се…...

Јордан Петровски04.07.2016 Ова мислење на Злате ме испровоцира да напишам неколку збора. ЕУ и САД се во право…...

Злате Мирчевски30.06.2016 И така мој драги опозиционери, btw да нема нешто нејасно и јас сум со опозицијата ама…...

Злате Мирчевски28.06.2016 Ова денес што се случува во Македонија не е последица на нешто од вчера или завчера,…...