Злате Мирчевски 03.12.2016 Ако во 2013 потегот на тогашниот лидер на сдс-м Бранко Црвековски да ја обедини цела…...

Јордан Петровски 01.12.2016 Ке прикачам една службена белешка од досие на Дане Поповски, човек кој двапати бил осудуван…...

Јордан Петровски 26.11.2016 Ниту Геро е ШУНТАВ, ниту Саше е МУТАВ!! Тие дваицата се само дел од екипата…...

Стојан Рашков 18.11.2016 ,,Нападот на човековите слободи и права е најсилниот удар врз едно цивилизирано општество. Сега е…...

Роберт Милески 09.11.2016 После она што се случи со изборите во САД, сакам да испратам една порака до…...

Јордан Петровски 03.10.2016 Барајки некои работи налетав на одлука за отфрлање заради застареност на кривична пријава за поткуп…...

Јордан Петровски 30.09.2016 Денеска во една дискусија во која во уводот стоеше поимот: враќањето на правдата Искоментирав вака:…...

Емилија Лазаревска 21.09.2016 Пред точно 10 години, само неколку месеци откако ВМРО ДПМНЕ победи на парламентарните избори и…...