20-02-2014 Да го преобјавам овој наш текст ме натераа бескрупулозните обиди на Милчиновите аргати, луѓето од кој Груевски…...

Јордан Петровски 13.01.2017 Максима која во овие 25/6 години на "самостојна" Македонија дојде до полн израз, а и…...

Пишува Душан Петровски 04.01.2017 Како што се чини е правилото, кога левицата губи избори, таа секогаш наоѓа причина…...

Душан Петровски 30.12.2016 Свесни за анти-македонскиот, анти-пазарен товар од своето минато, младокомунистите предводени од Заев во последните денови…...

Веле Митаноски 23.12.2016 Во политиката влезе со мечот враце, преку граничните премини Богородица и Меџитлија, каде ја блокираше…...

Злате Мирчевски 14.12.2016 Најпрво сакам да ги пофалам сите институции за мирниот изборен ден, ако ништо друго овој…...

Душан Петровски 13.12.2016 Без разлика за тоа какви ќе бидат резултатите после разгедувањето на жалбите на СДСМ, Заев …...

Просто сум зачуден како е можно еден интелигентен и образуван човек како г-дин* Димитар Апасиев да не сфаќа…...