СО РЕВОЛУЦИЈА СЕ РУШАТ РЕЖИМИ, СО ИЗБОРИ СЕ РУШАТ ТОТАЛИТАРНИ СИСТЕМИ !! Режимот е производ на системот, ако…...

Јордан Петровски 24.03.2017 Најголем проблем во Македонија е краткото паметење!! Ако не беше краткото паметење лагата на ДУИ…...

Пишува Душан Петровски 18.03.2017 Претседателот Иванов по никоја цена не смее да му го додели премиерскиот мандат на…...

Пишува Душан Петровски 10.03.2017 Излезот од политичката криза е едноставен, а „Платформата“ на албанските партии е нелегитмна, поради…...

Пишува: Петар Петровски 10.03.2017 Деновиве македонското општество е соочено со голема политичка криза, предизвикана од фактот што ниту…...

Јордан Петровски 02.03.2017 Деновиве како разумот да напуштил голем дел од водачите на политичките партии, старите и новоформираните…...

Јордан Петровски 04.02.2017 Во демократски држави Уставот е создаден да ги штити индивидуалните права а не да го…...

Јордан Петровски 02.02.2017 За оние што приговараат зошто Иванов за добивање мандат поставил два додатни услова, еве како…...