Л Е Ж Е Ќ И М И Л И Ц А Е Ц(заклучок)Времената Спогодба, која беше потпишана…...

ГРУПАЦИЈА на ДИСИДЕНТИ ВЕТЕРАНИ (Дане Поповски и Јордан Петровски) Повторувањето е мајка на знаењето, така рекле, затоа ќе…...

07.03.2011Во овие денови на апсурд во државата Македонија ништо повеќе не изгледа нормално, доколку сте, секако, еден од…...

12.09.2010 Некој константно и темелно брише секаква автентична трага од автентичните борци. Некој константно ја релативизира независноста на…...

05 септември 2010 По доброволното предавање на власта од страна на шутракот (Љ.Г.) на гробарот (Б.Ц.) во 2002,…...

30.08.2010 Го пуштија шутракот на власт во 1998-ма, откако преку странски канали го компромитираа уште претходно, со базичен…...