Јордан Петровски21.02.2016 Делот на текстот во кој ке зборувам за амнезата на Груевски е посветен и за разголување…...

Јордан Петровски 17.02.2016 На фан страната на ЉуПчо на дискусијата врзана за појаснувањата кои ги дава ЉуПчо за…...

Јордан Петровски 17.02.2016 Идеата за специјален суд сме ја промовирале уште во Јануари 2011 година, ако тогаш таа…...

Јордан Петровски 16.02.2016 Во јуни 1996 година, добивам покана да се јавам во полиција во соба бр. 7,…...

Јордан Петровски 15.02.2016 На почеток да дам малку појаснување за амнезијата. -Според Медилексон - медицински речник, амнезијата се…...

Пишува: Борис Камчев 13-02-2016 Еден од психолошки најпровокативните моменти за официјална Анкара во тековната конфронтација помеѓу Русија и…...

Бранко Црвенковски во Бари 2006 година Јордан Петовски14.02.2016 Прочитав денеска една скисната чорба наречена "Спасувај се кој може! …...

После она што се случи во средата да сум јас на местото на газдата на Сител фигуративно речено…...