ОПЕРСКИТЕ ПЕВИЦИ ФРЧОЛИНА, ГЕРОВОТИ И КАБРАМАТИ ПО СЕ ОСТАНАЛЕ БЕЗ ГЛАС ГИ ЗГРЕШИЛЕ ЈАЈЦАТА

 

Јордан Петровски
18.09.2016
Помина цела недела а од споменатите во текстот,  ОПЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, ДЕЗИНФОРМАЦИ И ЛАГИ молк. Не рекле бадија луѓето пред вистината и на оперските певици им застануваат јајца во грло.


[Image: f0tg7o.jpg]

[Image: 2djw1hd.jpg]

За да бидам сигурен дека ке го видат текстот му го предочив на газдата на ПЛУСИНФО еве и "корпус деликатес"!!

Read 1422 times