КОЈ Е УСЛОВОТ МАКЕДОНЧЕТО ДА СТАНЕ МАКЕДОНЕЦ ?

03.02.2015

Услов број еден македончето да стане МАКЕДОНЕЦ е кога македончето ПРЕД сопствениот интерес и интересот на лидерот на партијата ке ги стави интересите на МАКЕДОНИЈА. Од сабота, од пресот на премиерот криминалец или велепредавник по сопствено признание не видов ни еден показател со кои членовите на неговата партија покажуваат дека се Македонци. Гледам само молк од членовите на партијата и пропаганда од мегафоните кои по се се добро платени што е уште еден доказ дека во тие 33.3% што е точно има многу криминал, многу постапки на штета на Македонија. Писателот Брајлсфорд, англичанец по потрекло кој ја посетил Македонија на почетокот на 20 век воочил една многу битна карактеристика на македончињата и ја забележал во своја книга посветена на Македонија а таа карактеристика е дека интелегенцијата е најлесно поткуплива .... Каракамишева, др. Латас, Мирка, Венко, Камбовски овие дваица последни не во случајот "ПУЧ"... ги прдаваат своите звања и титули како компири. Дали Каракамишева и мегафоните од СИТЕЛ, МТВ, интернет порталите, дали правници што го советуват Груевски како да го прикрива криминалот или велепредавството кое да повторам сам ги призна, се свесни дека стануваат соучесници во прикривање на криминалот или велепредавстовото. Дали се толку луди па заради пари забораваат дека нивниот лидер, нивниот водач, водачот Груевски, сам ПРИЗНА, тој ги знае материјалите, дека 33.3% се ТОЧНИ. Зар тоа не е доволен доказ дека правел АЛАВАНТА или ВЕЛЕПРЕДАВСТВО!!

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ

Зар тоа не е доволен доказ дека МОРА да биде осуден првин од ЕКСПЕРТИТЕ и правиниците во неговата партија и од членството, од оние кои во партијата биле и останале МАКЕДОНЦИ, па потоа од институциите на системот и на крај да заврши так=му кадешто им е местото на крин=миналци и велепредавници, во ИДРИЗОВО. Се друго не е важно, бидејки СДСМ НИШТО од документите не ИЗНЕЛ во ЈАВНОСТ. Ништо не дал на странски служби кои веке објавуваат делови од оние 33.3% за кои Груевски вели дека не се точни и така ја компромитират државата Македонија.

Read 2142 times