Коментар на трибината на ФИООМЛажните либерали повторно си ја покажаа својата комуњарска природа!...

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува зошто најновиот предлог за лустрација од страна на Влада на РМ е несоодветен....

За Љубов на Вистината - пишува Шакале...

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува за комунистичката природа на Соросоидите....

Еве го КОТЛЕ после месец и кусур повторно да ви понуди информации и форум каде што ке можете да продискутирате за одредени теми. Свесни сме дека дискусии по обичај нема да има многу ... Но да објаснам што е причината што К...

Сон за новото македонско општество пишуваат Дане Поповски и Јордан Петровски 12-01-2011 (Групација на Ветерани Дисиденти при Комитетот за Демократизација на Република Македонија)   Клучно за македонската Лустрацијата за ...

Пишува Јордан Петровски 28.082014 „Ревидирањето“ на лица е специјалитет на комунистичката инквизиција. На македонско тло, за прв пат овој метод бил применет почнувајќи во 1948. год. за време на таканаречениот период на Инф...