ИЛИЈА МАКСИМОВСКИ И последната дилема дали дирекцијата за безбедност и контраразузнавање, под покритието на тековната - трансформација, можеби нешто и работи паѓа во вода. Македонската јавност по којзнае кој пат беше ...

24/10/2014  И така лека полека, се расветлува една од најголемите политички гротески изведена пред десетина години во хотелот Панорама, во сценариo на Љубчо Георгиевски и Никола Груевски со наслов „Нож во грб„ Во овие две...

Пред четири години последен пат глумев во една театарска претстава. Тоа беше Грев или Шприцер на сцената на мојот матичен театар. Играв една епизодна улога (Јоцо Бугар) која ја направив со ќеф и беше доста забележителна....

Јордан Петровски 11-10-2011 Published in Изгреј Зора 2 Ова предавство кое го врши деновиве Владата на Грујовистичката банда не може и не смее да остане неказнето!!! Кога ќе замине од  власт Груевски, а притоа нема да се врати н...

// // // // // Јордан Петровски 27.12.2011   Томислав Чокревски, знае кој од пратениците се “трудни до заби”, знае кои новинари се во брак со идеолошката тајна полиција, но не сакаше да каже !!!!!! С...

Се собрале жените во еден град и вака рекле: Седиме неонадени со години, зашто мажите наши се нон-стоп во некоја војна и дома не се прибираат! И така венееме без секс во најубавите години од животот, а децата наши растат б...

Olsi Rama, target organizovane medijske harange Ko je smestio premijerovom bratu? Piše: Petar Luković   Žrtva srbijanskih tabloida: Olsi Rama, viđen da ga Blic optuži Izvor: s.tf.rs Aleksandar Vučić, srpski premijer, i Edi Rama, albanski premijer trebalo bi da se, kao kolege, sretnu 22. oktobra u Beogradu; obojica imaju braću, jedan se zove Andrej, drugi Olsi. Andrej...

Пишува Јордан Петровски 10-12-2011  Кога пред извесно време почнаа до мене да допираат гласините кои ги пласира Ване Цветанов дека јас, односно, ние, Групацијата на Ветерани Дисиденти, сме го оставиле на цедило, бидејќи бил...