Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам September 24, 2018 “Два дена потоа” или Отворено писмо до моите сограѓани и пријатели од #Бојкотирам Не господа. Немам намера да ве навредувам. Понижу...

Јордан Петровски 16.08.2018Случувањата од 27.04.2017 година и сите оние кои уследија по тоа јасно укажуваат дека ситуацијата во Македонија во поглед на почитување на Уставот, законите и Деловникот за работа на Собранието е пове...

Најефикасното оружје на УДБа досега кога сакала да издејствува некое решение кое е против интересите на Македонија и Македонците се служела со психолошка пресија врз граѓаните со сеење страв, со плашење од неизвеснос...

Јордан Петровски 25.07.2018Дали Републичкиот Јавен Обинител во оваа изјава на Заев не препознава повик на рушење на Устав и Уставен поредок.     Крајно време е Републичкиот Јабвен Обинител да застане на браникот на Уст...

Јордан Петровски 24.07.2018Барајки нешто на јутуб налетав на мое видео но под друго име:      Еве во го моето видео: Во ова постапка има неколку работ...

Имам уверување дека Заев ни на крај на умот немал дека неговото насилничко однесување во практикувањето на власта и кршењето на  Уставот, законите ке биде критикувано од Форумот за Демокртска Македонија .По се иниција...

Јордан Петровски 19. 07. 2018 Ако се точни тврдењата на Заев дека грчкиот бизнисмен Савидис ги финасирал протестите во Скопје, против договорот со Грција за промена на името, тогаш читајки еден новинарски текст во кои се об...