Јордан Петровски 13.02.2017 Само непатриоти и платеници на странски служби "плукаат по чесните" обвинители од тимот на Зврлевски. Домашните служби, службите кои за среќа сеуште се под назор на Груевски и кои работат чесно и...

Јордан Петровски 04.02.2017 Во демократски држави Уставот е создаден да ги штити индивидуалните права а не да го штити суверенитетот на идеологијата, партијата, етничките заедници! Речиси целиот период од осамостојувањет...

Јордан Петровски 04.02.2017 Професоров, Докторов, Eкспертов,  Aналитичаров Орданоски кој знае што се не е е, вели: -"Активирани се долгогодишните „удбашки“ инсталации, кои Мијалков само ги наследи пред десетина години.....' ...

Јордан Петровски 02.02.2017 За оние што приговараат зошто Иванов за добивање мандат поставил два додатни услова, еве како го образложува Глигоров ОДБИБВАЊЕТО на КАНДИДАТИТЕ на ВМРО ДПМНЕ за мандатар-премиер на владата: Во...

Јордан Петровски 01.02.2017 Героски станал Мирка и Миленко во едно!! На неговиот ПЛУСИНФО со листата на експерти, Героски, Малесдски, андов, фрчковски, ИНФОМАК, КУРИР, НЕТПРЕС со тимот, Каракамишева, Даштевски, Божиновски мож...

01.02.2017 Јордан Петровски Кога господинот Ванхауте ја даде следва изјава: Проблемот не е една партија да се замени со друга, односно да се тргне ВМРО-ДПМНЕ и да дојде СДСМ. Вие имате системски проблем и тоа е она што треба...

Јордан Петровски 29.01.2017 Спред мое размислување патот како да му се застане на патот на самоволието на Груевски е конституирање на Собранието. Тоа треба да се стори уште "утре". Ако Груевски го изгуби најбитниот столб, за...

20-02-2014 Да го преобјавам овој наш текст ме натераа бескрупулозните обиди на Милчиновите аргати, луѓето од кој Груевски го учел занаетот на тоталитареното владење да ни ги предастави како демократи.     ПОДРШКАТА КОЈА ...