28.02.2017 Периодот од 1912 до 1941 е период на српска окупација на Македонија, проследен со планска колонизација со српско население, насилно менување на презимињата на ИЌ, но и неспорен историски геноцид извршен со крва...

ЛАГА ВТОРА: ДРАГАН БОГДАНОВСКИ БИЛ КОМУНИСТ СТАЛИНИСТ А НЕ ВМРОВЕЦ ОД ВМРО КОЕ МАКЕДОНИЈА ЈА ГЛЕДА КАКО ПРОТЕКТОРАТ НА АМЕРИКА       Јордан Петровкси 05.03.2017 Во оваа продолжение ке има м...

Јордан Петровски 20.02.2017 Читам деновиве на оваа фаце буков објави на луѓе . Гледам еден од тие се расфрла со прецини планови на Трамп за Македонија и се рабира ни кажува што треба да правиме , што Трам му рекол!! Човек ке по...

ЛАГА ПРВА:  ОКМ, ДОМ, ДООМ БИЛЕ КОНТИНУИТЕТ НА ВМРО    Јордан Петровски 20.02.2017 Никој никогаш не лаже без причина. Луѓето лажат од некој психолошки деформитет, луѓето лажат за да остварат некоја корист, луѓето лажат да од...

Јордан Петровски 19.02.2017 Кај комуњариштата, оние кои за ВМРО јадеа и јадат гурабии дека ВМРО онаа десната вистинската, била ФАШИСТИЧКА ги нема никаде да се одбранат од обвинението на Рацин дека тие комунистите сораборту...

Јордан Петровски 19.02.2017 Вистината е како шило !!Комунистите Титовисти, во битката за евтин популизам, "бранејки" го Рацин, човекот кој тие гу убија, избркаа доказ дека тие, големите борци против фашизмот, против кој се "бо...

Јордан Петровски 18.02.2017 Пред две години го објавив текастот ПАДНА УШТЕ ЕДЕН ЛАЖЕН МИТ НА УДБА:ШАМБЕВСКИ НЕ Е УБИЕН .... во кој го презентирав откритието на Саша Узунов , поточно писмото кое Саша Узунов го добил од Минхенс...

Jордан Петровски 15.02.2017 Героски во колумна објавена деновиве пишува дека во Македонија сеуште постои УДБа!! Па дури и опнал наслов на негов текст: "Удбашка платформа за разнебитување на Македонија"!! До вчера Героски за ...