Злате Мирчевски 03.04.2017 Албанската платформа, тиранска ли е , скопска ли е, небитно го уништи сдс-м и грајѓанскиот концепт на Заев и сдс-м.Оваа денешна изјава на Бушати само го дозакопува Заев и сдс-м. Неможе сдс-м да добие ...

Јордан Петровски 02.04.2017   Криминалот, корупцијата, во врвот на власта  во Македонија не се појавила со самостојувањето или пак со доаѓањето на власт на Груевски, криминалот и корупцијата на власт со осамостојувањето с...

Јордан Петровски 28.03.2017  Одговорот на господинот Ванхауте на текстот: ОТКАКО ГОСПОДИНОТ ВАНХАУТЕ СТАНА ДРУГАРОТ ПЕРО ЗАБОРАВИ ДЕКА ЗБОРОТ Е ЗБОР :     Dear Jordan, let me make it very clear from the beginning. Though you are free tow write anything and to criticize...

Јордан Петровски 24.03.2017 Најголем проблем во Македонија е краткото паметење!! Ако не беше краткото паметење лагата на ДУИ дека СЈО било проблем за коалицирање со ДПМНЕ немаше да трае ни 5 минути ама краткото паметење, “в...

25.03.2017 Јордан Петровски Гласилата на Милчин во обид да попречат дискусија околу изјавта на Бујар Османи дека предлог на ДУИ за Председател на Парламентот е Талат Џафери пласиираа “трмонуклерана бомба“ :     Вајгл: Г...

Пишува Душан Петровски 18.03.2017 Претседателот Иванов по никоја цена не смее да му го додели премиерскиот мандат на Зоран Заев. „Платформата“ на Еди Рама е доволно контроврезна самата по себе да ги дисквалификува албанс...

ЛАГА ТРЕТА: МАНОИЛ ТВРДИ ДЕКА ТОЈ  И ГОЈКО СЕ ОСНОВАЧИ НА ДПМНЕ ШТО Е ДАЛЕКУ ОД ВИСТИНАТА !     Јордан Петровски 14.03.2017       Драган Богдановски првото известување дека ке формира парти...

Јордан Петровски 12.03.2017   Деновиве ги читам статусите  на високи членови на СДСМ и нивните подржувачи во кои се искажува осуда за изјавите од Србија кои соджат големосрпски аспирации кон Македонија. Не би било ништо чу...