СДСМ ветуваше дека тие ке бидат оние кои ке го “вратат“ владеењето на правото. Еве како го спроведуваат во дело владеењето на правото, почитувањето на Деловникот на Собранието, Законот за Собрание .... волкот влакното г...

СО РЕВОЛУЦИЈА СЕ РУШАТ РЕЖИМИ,  СО ИЗБОРИ СЕ РУШАТ ТОТАЛИТАРНИ СИСТЕМИ  !! Режимот е производ на системот, ако ситемот е демократски ако во ситемот институциите функционират во заштита на индивидуалните човекови права...

Првиов скен е од книгата на Ванчо Михајлов, „МАКЕДОНИЈА ШВАЈЦАРИЈА НА БАЛКАНИТЕ“:     Вториов скен е изјава на висок член на Комунистичката Партија на Македононија, човек кој бил член на првата влада на Македонија, ч...

Тврдокорните комуњаришта нека ја преслушат убаво изјавата на Иванов, изјава после која Туск искоментира дека решение за кризата со формирање на влада треба да се бара во рамки на демократските начела: Туск: Решение в...

Изјавата на Тус:   ,На почетокот на март одговорив на Вашето писмо околу можностите за излез од политичката криза. Оваа продолжена криза го забавува напредување на вашата земја  кон ЕУ. На Вас останува да го пронајдет...

Злате Мирчевски 03.04.2017 Албанската платформа, тиранска ли е , скопска ли е, небитно го уништи сдс-м и грајѓанскиот концепт на Заев и сдс-м.Оваа денешна изјава на Бушати само го дозакопува Заев и сдс-м. Неможе сдс-м да добие ...

Јордан Петровски 02.04.2017   Криминалот, корупцијата, во врвот на власта  во Македонија не се појавила со самостојувањето или пак со доаѓањето на власт на Груевски, криминалот и корупцијата на власт со осамостојувањето с...