Пишува Јордан Петровски 28.082014 „Ревидирањето“ на лица е специјалитет на комунистичката инквизиција. На македонско тло, за прв пат…...

Пишува Јордан Петровски „Ревидирањето“ на лица е специјалитет на комунистичката инквизиција. На македонско тло, за прв пат овој…...

Пишува Јордан Петровски 10-12-2011 Кога пред извесно време почнаа до мене да допираат гласините кои ги пласира Ване…...