ТРАЈКОВСКИ Јас им ја сервисирав телекомуникациската опрема на владата, па и во владината вила. Имаа проблем нешто со…...

Јордан Петровски 19.10.2016 Како и секој тврдокорен комуњар и измеќар кога ке се најде во ситуација пропагандните памфлети…...

Јордан Петровски 16.10.2016 Пред некој месец напишав текст, ОПЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, ДЕЗИНФОРМАЦИ И ЛАГИ. Во текстот понудив докази за…...

Оваа фејсбук објава на ЉуПчо Героргиевски: Денешното раководство на ВМРО-ДПМНЕ се најсилната удбашка инсталација во Македонија од 1945…...

Јордан Петровски 11.09.2016 Во колумната објавена во гласилата формирани по теркот на "ОПЕРА", гласила кои се на располагање…...

Владимир Петрески во својот текст: Што е еврообврзница, колку веќе должиме и кога и како ќе враќаме"на многу…...

Јордан Петровски29.06.2016 На фејсбук на дискусија која беше потикната со навестената продажба на МАКПЕТРОЛ го прикачив видеото од…...

Јордан Петровски27.03.2016 Едно прашање кое до ден денеска не добило одговор. Прашање на кое ни комисијата за лустрација…...