Јордан Петровски 19.02.2017 Вистината е како шило !!Комунистите Титовисти, во битката за евтин популизам, "бранејки" го Рацин, човекот…...

Јордан Петровски 18.02.2017 Пред две години го објавив текастот ПАДНА УШТЕ ЕДЕН ЛАЖЕН МИТ НА УДБА:ШАМБЕВСКИ НЕ Е…...

Јордан Петровски 01.01.2017 На интервјуто на Манојил Мане Јаковлевски дадено за порталот ФАКТОР, кое според мене е ефтин…...

Јордан Петровски 20.12.2016 Дали човек со грам логика ке поверува дека Љубе Бошковски, човекот кој бил заменик на…...

Деновиве партискиве слепци на ДПМНЕ ги напаѓаат партиските слепци на СДСМ дека нивниот лидер заговара двојазичност, федерализацијата.... Еден…...

Јордан Петровски 31.10.2016 Пресудата по мојата тужба за клевета против Фрчковски заради изјавата дека јас сум економски емигрант…...

Пишува Душан Петровски 28.10.2016 Како што можеби и е познато на јавноста, мојот татко, Јордан Петровски беше во…...

Јордан Петровски 21.10.2016 Објавата на текстот КОЈ МУ ГО ПОДМЕТНА КУКАВИЧКОТО ЈАЈЦЕ БОРЧЕ "БОЈ" НА СЈО?? предизвика паника…...