Јордан Петровски 18.11.2017 Јанко Бачев во текстот ПАРАШПИОНИТЕ ОД ЧЕЛИЧАРНИЦАТА НА МИНЧО објавен 2006 година открива сериозна афера:…...

14.10.2017 Народот се расправа кој е патриот а кој предавник а СЛУЖБАТА-УДБа И КОС ги пљачкосува. Правосудството е…...

Јордан Петровски 15.09.2017 За големите ветувања на Заев, за ВРАЌАЊЕ на слободата, демократија, еднаквоста пред законот, .... бев…...

Првиов скен е од книгата на Ванчо Михајлов, „МАКЕДОНИЈА ШВАЈЦАРИЈА НА БАЛКАНИТЕ“: Вториов скен е изјава на висок…...

25.03.2017 Јордан Петровски Гласилата на Милчин во обид да попречат дискусија околу изјавта на Бујар Османи дека предлог…...

Јордан Петровски 08.03.2017 Дали после гледањето на оваа видео некој ке верува дека ДУИ ке дозволи…...

ЛАГА ВТОРА: ДРАГАН БОГДАНОВСКИ БИЛ КОМУНИСТ СТАЛИНИСТ А НЕ ВМРОВЕЦ ОД ВМРО КОЕ МАКЕДОНИЈА ЈА ГЛЕДА КАКО ПРОТЕКТОРАТ…...

ЛАГА ПРВА: ОКМ, ДОМ, ДООМ БИЛЕ КОНТИНУИТЕТ НА ВМРО Јордан Петровски 20.02.2017 Никој никогаш не лаже без причина.…...