25.03.2011 ОСНОВЕН ТРОШКОВНИК ЗА ИЗБОРИ ( За политичката патија Достоинство) 1. Трошоците се планирани за периодот од формирањето…...

Јордан Петровски 20.10.2019За да не ни се повторува 1945, 1991, 1998, 2006, 2016 година, ке мора да се…...

ЈорданПетровски 17.02.2020 Во ова предвечерје на избори кои конечно ги прифати Заев, од сите страни доаѓаат повици за…...

Судење му се заканува на Борис Џонсон Судија во Судот во Вестминстер денеска одлучи дека Џонсон, поранешен министер…...

Мр Мартин ТРЕНЕВСКИ, поранешен министер и амбасадор 10.01.2019 Еве, и тоа го доживеавме: после илјада година од владеењето…...

Јордан Петровски 25.07.2018Дали Републичкиот Јавен Обинител во оваа изјава на Заев не препознава повик на рушење на Устав…...

ЈорданПетровски 27.06.2018За да ги разбијам лажните надежи на граѓаните дека Заев ке ги исполни условите кои се дадени…...